skip to Main Content

———Poslednjih dvadesetak godina redovno sam uzimao kapi valerijane i caj od kantariona. Pre 6-7 meseci otkriven mi je kancer na plucima. Usledile su dve operacije i sad sam na hemio terapijama. Takodje mi je konstatovan tromb i uzimam lek FARIN za razredjivanje krvi. Kapi i caj sam prestao da uzimam. Moje pitanje: Da li i koliko ove kapi i caj uticu na gustinu krvi, odnosno na uzimanje leka farin.

Poštovani,   u studijama koje se odnose na interakcije lekovitog bilja i određenih grupa lekova navode se podaci da istovremena upotreba valirjane i kantariona sa sintetskim lekovima može dovesti do smanjenja efekta lekova. Kapi od valerijane i čaj od kantariona…

Read more

———Poštovani, imam već neko vreme problem sa manjkom trombocita. Svi ostali nalazi koji uključuju zalihe cinka i gvožđa su uredni, kao i ultrazvuk abdomena (pankreas, slezena, jetra). Zanima me da li možete preporučiti čaj ili neki drugi preparat iz Vašeg asortimana koji bi imao pozitivan uticaj na trombocite?Također me zanima, za člana domaćinstva, da li se može kombinovati imuno čaj sa čajem za višak želučane kiseline i čajem za bolje varenje i protiv nadimanja?

Poštovani, probajte sa čajem od troskota ,on utiče na normalizaciju trombocita.Član domaćinstva može da kombinuje imuno mix sa navedenim čajevima.

Read more
Back To Top