skip to Main Content

———Zanima me kako bih prirodnim putem mogla da lečim sindrom policističnih jajnika i tako povećam svoje šanse za začeće. Imam skoro 29 godina i dijagnostikovan PCOS u slabijem obliku. Pored toga, volela bih da znam da li postoji neki prirodni lek kojim bih mogla da tretiram pojačanu maljavost i problem sa urastanjem dlaka na nogama. Ponavljam da imam blaži oblik sindroma, ali problem sa urastanjem dlaka mi zadaje mnogo glavobolje.

———Poštovana,kod problema sa policističnim jajnicima ,mi dajemo mešavinu na bazi nevena i biljku rusu.Ova dva čaja daju solidne rezultate kod problema koje imate.Kod urastanja dlaka na nogama,možete probati sa našim echinaceja gelom,koji se koristi kod kožnih problema.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
15 drugih found this helpful.

Category: -TRUDNOĆA I GINEKOLOŠKI PROBLEMI

← ———Zanima me kako bih prirodnim putem mogla da lečim sindrom policističnih jajnika i tako povećam svoje šanse za začeće. Imam skoro 29 godina i dijagnostikovan PCOS u slabijem obliku. Pored toga, volela bih da znam da li postoji neki prirodni lek kojim bih mogla da tretiram pojačanu maljavost i problem sa urastanjem dlaka na nogama. Ponavljam da imam blaži oblik sindroma, ali problem sa urastanjem dlaka mi zadaje mnogo glavobolje.
Back To Top