skip to Main Content

———Zanima me da li i kako na krvni pritisak utiče Uvenol (mešavina 46) i Uvin čaj (mešavina 14)? Da li podižu, spuštaju ili eventualno nemaju uticaj na visinu krvnog pritiska? Kakav uticaj imaju na probavni trakt, da li olakšavaju pražnjenje ili „stežu“ stolicu?Mogu li i koliko pomoći prilikom diareje?Koliko dugo se smeju piti ovi čajevi? Da li se smeju piti neprestano, svako jutro po 1 litar za prevenciju upale mokraćnih kanala za paraplegičare koji nemaju kontrolu mokrenja?

———Poštovani,čajevi 46 i 14 imaju diuretično dejstvo i na taj način mogu snizavati blago pritisak.Možete ih piti oko mesec dana pa onda nedelju dana pauza i tako u krug.Neznatan uticaj na digestivni trakt.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
6 drugih found this helpful.

Category: -KARDIOVASKULARNI SISTEM I CIRKULACIJA

← ———Zanima me da li i kako na krvni pritisak utiče Uvenol (mešavina 46) i Uvin čaj (mešavina 14)? Da li podižu, spuštaju ili eventualno nemaju uticaj na visinu krvnog pritiska? Kakav uticaj imaju na probavni trakt, da li olakšavaju pražnjenje ili „stežu“ stolicu?Mogu li i koliko pomoći prilikom diareje?Koliko dugo se smeju piti ovi čajevi? Da li se smeju piti neprestano, svako jutro po 1 litar za prevenciju upale mokraćnih kanala za paraplegičare koji nemaju kontrolu mokrenja?
This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top