skip to Main Content

———Pregledao sam vaše čajeve koje nudite u prodaji, medjutim opisno ne mogu da nadjem onaj koji je vezan za moje probleme. Naime endoskopskim pregledom želudca mi je utvrdjena hijatus hernija promjera 3cm i želudac koji je plurirao do karlice ( donji deo želudca se opustio do karlice pa imam dugo zadržavanje hrane u želudcu koje uzrokuje stvaranje vazduha i pritisak na diafragmu koji opet uzrokuje srčane aritmije). Zamolio bih vas da mi predložite ako ste u mogučnosti kombinaciju za lečenje ili olakšavanje tegoba.

Mi nemamo specijalan čaj protiv hijatus hernije,već dajemo čaj  protiv nadimanja i za bolje varenje,koji bi Vam olakšavao tegobe.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
4 drugih found this helpful.

← ———Pregledao sam vaše čajeve koje nudite u prodaji, medjutim opisno ne mogu da nadjem onaj koji je vezan za moje probleme. Naime endoskopskim pregledom želudca mi je utvrdjena hijatus hernija promjera 3cm i želudac koji je plurirao do karlice ( donji deo želudca se opustio do karlice pa imam dugo zadržavanje hrane u želudcu koje uzrokuje stvaranje vazduha i pritisak na diafragmu koji opet uzrokuje srčane aritmije). Zamolio bih vas da mi predložite ako ste u mogučnosti kombinaciju za lečenje ili olakšavanje tegoba.
Back To Top