skip to Main Content

———Postovanje,vec godinu dana imam problem da sam umoran i iscrpljen,ponekada vrtoglavice, jedem dosta a ne gojim se, iskasljavam dosta slajma u vidu mehurica ili guste pljuvacke, gubim glas brzo, dok je stolica dnevno obimna i uglavnom mekana ili prolivasta sa dosta sluzi.. S obzirom da mi svi doktori govore da je sve u redu, da li biste mozda imali neki preparat da mi preporucite da probam u vidu caja ili nekog sirupa?

Poštovani,ako ste u mogućnosti bilo bi dobro da dodjete u naše savetovalište ponedeljkom u Beogradu od 10 do 13h ili u Pančevo utorkom u istom terminu.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
29 drugih found this helpful.

Category: -IMUNITET

← ———Postovanje,vec godinu dana imam problem da sam umoran i iscrpljen,ponekada vrtoglavice, jedem dosta a ne gojim se, iskasljavam dosta slajma u vidu mehurica ili guste pljuvacke, gubim glas brzo, dok je stolica dnevno obimna i uglavnom mekana ili prolivasta sa dosta sluzi.. S obzirom da mi svi doktori govore da je sve u redu, da li biste mozda imali neki preparat da mi preporucite da probam u vidu caja ili nekog sirupa?
This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top