skip to Main Content

———Poštovani, imam već neko vreme problem sa manjkom trombocita. Svi ostali nalazi koji uključuju zalihe cinka i gvožđa su uredni, kao i ultrazvuk abdomena (pankreas, slezena, jetra). Zanima me da li možete preporučiti čaj ili neki drugi preparat iz Vašeg asortimana koji bi imao pozitivan uticaj na trombocite?Također me zanima, za člana domaćinstva, da li se može kombinovati imuno čaj sa čajem za višak želučane kiseline i čajem za bolje varenje i protiv nadimanja?

Poštovani, probajte sa čajem od troskota ,on utiče na normalizaciju trombocita.Član domaćinstva može da kombinuje imuno mix sa navedenim čajevima.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
4 drugih found this helpful.

Category: -KRVNA SLIKA

← ———Poštovani, imam već neko vreme problem sa manjkom trombocita. Svi ostali nalazi koji uključuju zalihe cinka i gvožđa su uredni, kao i ultrazvuk abdomena (pankreas, slezena, jetra). Zanima me da li možete preporučiti čaj ili neki drugi preparat iz Vašeg asortimana koji bi imao pozitivan uticaj na trombocite?Također me zanima, za člana domaćinstva, da li se može kombinovati imuno čaj sa čajem za višak želučane kiseline i čajem za bolje varenje i protiv nadimanja?
This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top