skip to Main Content

———Postovani, imam hronicni HOB (hronicni opstruktivni bronhitis). Problem mi je otezano iskasljavanje , pa me zanima da li je bolji Vas caj za bronhitis ili plucni caj za islasljavanje? Drugi problemi su- eserihia coli i stafilokokus aureus u cervikalnom i vaginalnom nalazu , popijem antibiotike, bude bolje, zatim dodje kandida… Takodje , nakon intervencije otklanjanaj tumora na dojci, sedam godina imam problem sa, stafolokom aureus u aorelnom delu dojke, zbog cega su, u vise navrata, radjene incizije, pracene terapijama jakim antibioticima. Upale se smire, ali su stafilokoke stalno prisutne. Pijem Vas caj za ublazavanje simptoma kod kandide. Napominjem da u urinu i urinokulturi nikad nemam bakterije i gljivice. Svi drugi nalazi i organi finkcionisu odlicno. Nekako sam u zacaranom krugu borbe sa bakterijama i gljivicama, zbog organizma izmucenim intervencijama i antiboioticima. Jedino u Vase proizvode imam poverenja, pa Vas naljubaznije molim da mi preporucite koliko god cajeva, tinktura i vaginaleta je potrebno.

Poštovana,

za olakšavanje iskašljavanja preporučujemo naš Plućni čaj za

iskašljavanje:

https://www.mocbilja.rs/index.php/proizvod/caj-plucni-za-iskasljavanje/

koji možete koristiti i uz redovnu terapiju za HOB.

Učestale infkcije bakterijom Escherichia coli mogu biti znak i pada imuniteta, zato bismo Vam preporučili da u periodu od 4-6 sedmica u kontinuitetu koristite Echinacea kapi:

https://www.mocbilja.rs/index.php/proizvod/echinacea-kapi/ uz upotrebu Čajne mešavine kod bakterija u mokraći za odrasle:

https://www.mocbilja.rs/index.php/proizvod/caj-kod-bakterija-u-mokraci-za-odrasle-100g/

i Palisept kapsula:

https://www.mocbilja.rs/index.php/proizvod/palisept-kapsule/. Prednost Palisept kapsula je što deluju i na infekcije gljivicom Candida albicans, i mogu se koristiti i tokom upotrebe antibiotika. Lokalno možete primenjivati Kantarion vagitorije:

https://www.mocbilja.rs/index.php/proizvod/vagitorije-kantarion/ koje povoljno deluju na oporavak vaginalne sluzokože i takođe se mogu koristiti i tokom upotrebe antibiotika.

Kada su u pitanju infekcije na areolnom delu dojke, preporučuli bismo Vam primenu obloga od Kapi nevena tokom dana:

https://www.mocbilja.rs/index.php/proizvod/kapi-nevena/, i upotrebu Uljanog gela nevena tokom noći:

https://www.mocbilja.rs/index.php/proizvod/uljani-gel-nevena/. Takođe, po završetku upotrebe Echinacea kapi, za jačanje imuniteta možete koristiti našu čajnu mešavinu „Calendulae compositum“ u ciklusima od po tri meseca u kontinuitetu sa pauzama od po mesec dana između dva ciklusa, onoliko dugo koliko je potrebno kako bi se organizam oporavio od učestalih infekcija i ojačao imunitet.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
19 drugih found this helpful.

Category: -RESPIRATORNI TRAKT, -TRUDNOĆA I GINEKOLOŠKI PROBLEMI

← ———Postovani, imam hronicni HOB (hronicni opstruktivni bronhitis). Problem mi je otezano iskasljavanje , pa me zanima da li je bolji Vas caj za bronhitis ili plucni caj za islasljavanje? Drugi problemi su- eserihia coli i stafilokokus aureus u cervikalnom i vaginalnom nalazu , popijem antibiotike, bude bolje, zatim dodje kandida… Takodje , nakon intervencije otklanjanaj tumora na dojci, sedam godina imam problem sa, stafolokom aureus u aorelnom delu dojke, zbog cega su, u vise navrata, radjene incizije, pracene terapijama jakim antibioticima. Upale se smire, ali su stafilokoke stalno prisutne. Pijem Vas caj za ublazavanje simptoma kod kandide. Napominjem da u urinu i urinokulturi nikad nemam bakterije i gljivice. Svi drugi nalazi i organi finkcionisu odlicno. Nekako sam u zacaranom krugu borbe sa bakterijama i gljivicama, zbog organizma izmucenim intervencijama i antiboioticima. Jedino u Vase proizvode imam poverenja, pa Vas naljubaznije molim da mi preporucite koliko god cajeva, tinktura i vaginaleta je potrebno.
This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top