skip to Main Content

———Poštovani, dobila sam rezultate urina koji ukazuju na postojanje E.Coli, analize urinokulture ću dobiti sutra. Izabrani lekar mi je savetovao da se obratim Vašoj apoteci i zatražio čaj koji bi se pravio po narudžbini+AB . Interesuje me, da li sa rezultatima treba da dodjem pravo do vas, ili vam se samo mogu javiti, pa naknadno dolazim po čaj, da li takvi čajevi već postoje u prodaji u apotekama… kakva je procedura?

Poštovana,

Čajna mešavina kod bakterija u mokraći za odrasle i Čajna mešavina kod bakterija u mokraći za decu i trudnice su u redovnoj prodaji u našim Apotekama „Moć bilja“ u Beogradu i Pančevu, takođe, istovremeno preporučujemo i upotrebu Palisept kapsula. Srdačan pozdrav,

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
13 drugih found this helpful.

Category: -URINARNI TRAKT

← ———Poštovani, dobila sam rezultate urina koji ukazuju na postojanje E.Coli, analize urinokulture ću dobiti sutra. Izabrani lekar mi je savetovao da se obratim Vašoj apoteci i zatražio čaj koji bi se pravio po narudžbini+AB . Interesuje me, da li sa rezultatima treba da dodjem pravo do vas, ili vam se samo mogu javiti, pa naknadno dolazim po čaj, da li takvi čajevi već postoje u prodaji u apotekama… kakva je procedura?
This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top