skip to Main Content

——Poštovani da li mi možete preporuciti preparat koji pomaže u odvikavanju od pusenja. Takodje, imam i izrazene probleme paradontopatije, GERB, a od pre 6 meseci sam u menopauzi. Imam 50 godina. Kupila sam vašu tinkturu za desni i kapsule cimifem. Zelela bih da znam da li postoji neki preparat koji bi mogao pomoći kod nekih od ovih problema istovremeno, kako ne bih morala da uzimam 5-6 preparata dnevno. Ipak, prvenstveno me zanima pomoć u odvikavanju od pušenja.Hvala unapred na savetu.

Poštovana,za odvikavanje od pušenja možete koristiti idjirot ili angeliku.Zapravo,kada osetite potrebu za pušenjem uzmite koren od  jedne ili druge biljke i žvaćite.Takodje i za druge navedene probleme imamo čajeve ili preparate.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
7 drugih found this helpful.

Category: -RAZNO

← ——Poštovani da li mi možete preporuciti preparat koji pomaže u odvikavanju od pusenja. Takodje, imam i izrazene probleme paradontopatije, GERB, a od pre 6 meseci sam u menopauzi. Imam 50 godina. Kupila sam vašu tinkturu za desni i kapsule cimifem. Zelela bih da znam da li postoji neki preparat koji bi mogao pomoći kod nekih od ovih problema istovremeno, kako ne bih morala da uzimam 5-6 preparata dnevno. Ipak, prvenstveno me zanima pomoć u odvikavanju od pušenja.Hvala unapred na savetu.
This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top