skip to Main Content

———Pacijent ima metastaze na plućima, jetri i jajniku (metastaze raka debelog creva). Često ima temperaturu i izraženu mučninu. Da li postoje neki čajevi koji mogu da ublaže tegobe koje pacijent ima?

Poštovana,

u slučaju cista, benignih ili malignih tumora i prisustva metastaza, preporučujemo upotrebu naše čajne mešavine Calendulae compositum. Kod mučnine može donekle pomoći čaj od lista matičnjaka, ukoliko se uzima u gutljajima, ali se po efikasnosti ne može porediti sa sintetskim lekovima. Kada se radi o povišenoj telesnoj temperaturi, čajevi od vrbove kore i cveta trobojne ljubičice mogu pomoći, međutim, obzirom da sadrže jedinjenja salicilne kiseline, mogu nadražiti želudac, tako da smatramo da u slučaju koji navodite nisu najbolje rešenje. Obzirom na ozbiljnost stanja bolesnika preporučujemo da se o upotrebi biljnih preparata posavetujete sa lekarem.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
42 drugih found this helpful.

Category: -PROBAVNI TRAKT

← ———Pacijent ima metastaze na plućima, jetri i jajniku (metastaze raka debelog creva). Često ima temperaturu i izraženu mučninu. Da li postoje neki čajevi koji mogu da ublaže tegobe koje pacijent ima?
This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top