skip to Main Content

———Moj muž ima dosta problema sa alergijom na ambroziju. Teškoće se ogledaju u jakim gušenjima, kijavica, svrab očiju. Koristio je više vrsta lekova ali nema nekog velikog efekta pa je primoran da u periodu avgust/septembar, kada ambrozija cveta , po više puta prima urbazon. Da li možete da preporučite neki čaj koji ce ublažiti tegobe. Da li se eventualno mogu piti paralelno i neki lekovi kako bi se što više umanjile tegobe.

Poštovana,protiv alergije disajnih puteva trebalo bi, Vas suprug, da pije čajeve od koprive,bokvice i maslačka.Naravno ,rezultati su bolji, kad se ova mešavina pije u preventivi,pre nego što dodje do alergije

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
18 drugih found this helpful.

← ———Moj muž ima dosta problema sa alergijom na ambroziju. Teškoće se ogledaju u jakim gušenjima, kijavica, svrab očiju. Koristio je više vrsta lekova ali nema nekog velikog efekta pa je primoran da u periodu avgust/septembar, kada ambrozija cveta , po više puta prima urbazon. Da li možete da preporučite neki čaj koji ce ublažiti tegobe. Da li se eventualno mogu piti paralelno i neki lekovi kako bi se što više umanjile tegobe.
Back To Top