skip to Main Content

———Imam problem lenjosti creva i koristio sam čaj SENA ali mi je moj lekar opšte prakse skrenuo pažnju da ga ne koristim često jer ću stvoriti naviku. Postoji li neko uputstvo za korišćenje ili koji su ti intervali kako bih mogao da ga koristim a da ne stvorim naviku i ako imate neko uputstvo za pripremu . Ja sam ga spremao tako što sam na jednu šolju stavljao kafenu kašičicu čaja prelio vrućom vodom i pustio da odstoji petnestak minuta. Unapred Hvala, ili ako imate Vi neki predlog neke Vaše mešavine čaja koju bi mogao dnevno da konzumiram. Unapred mnogo Hvala !!!

Poštovani,preporučila bih Vam ,čaj protiv lenjih creva.Stolicu,morate imati redovno,pa makar koristili neko pomoćno sredstvo da je izazovete.Pravilo je da najpre koristite slabija sredstva, dokle god Vam pomažu,pa da prelazite na jača sredstva.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
18 drugih found this helpful.

Category: -PROBAVNI TRAKT

← ———Imam problem lenjosti creva i koristio sam čaj SENA ali mi je moj lekar opšte prakse skrenuo pažnju da ga ne koristim često jer ću stvoriti naviku. Postoji li neko uputstvo za korišćenje ili koji su ti intervali kako bih mogao da ga koristim a da ne stvorim naviku i ako imate neko uputstvo za pripremu . Ja sam ga spremao tako što sam na jednu šolju stavljao kafenu kašičicu čaja prelio vrućom vodom i pustio da odstoji petnestak minuta. Unapred Hvala, ili ako imate Vi neki predlog neke Vaše mešavine čaja koju bi mogao dnevno da konzumiram. Unapred mnogo Hvala !!!
This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top