skip to Main Content

———Imam česte upale i infekcije urinarnog trakta. Ove godine čak 5 ili 6 puta. U urinu mi uvek pronadju povišene leukocite i proteine. Išao sam pre dve godine na ispitivanje bešike i mokračnog kanala i izgledali su sasvim zdravo, a nisu ustanovili koji je uzrok infekcije. Pošto infekcije postaju sve učestalije, od kojih su neke blage a ponekad vrlo intenzivne, intersuje me šta biste mi preporučili od vaših čajeva. Video sam da imate nekoliko različitih čajeva u ponudi i to protiv bakterija u mokraći i protiv upale mokraćne bešike, pa nisam siguran koja je razlika i koji bi mi čaj više odgovarao.

Poštovani,najbolje je da uzmete naš čaj protiv bakterija u mokraći i palisept kapsule.Naravno,uvek dobro dodje i nešto za jačanje imuniteta.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
6 drugih found this helpful.

Category: -URINARNI TRAKT

← ———Imam česte upale i infekcije urinarnog trakta. Ove godine čak 5 ili 6 puta. U urinu mi uvek pronadju povišene leukocite i proteine. Išao sam pre dve godine na ispitivanje bešike i mokračnog kanala i izgledali su sasvim zdravo, a nisu ustanovili koji je uzrok infekcije. Pošto infekcije postaju sve učestalije, od kojih su neke blage a ponekad vrlo intenzivne, intersuje me šta biste mi preporučili od vaših čajeva. Video sam da imate nekoliko različitih čajeva u ponudi i to protiv bakterija u mokraći i protiv upale mokraćne bešike, pa nisam siguran koja je razlika i koji bi mi čaj više odgovarao.
This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top