skip to Main Content

———Imam 50 Godina i živim u Beogradu. Pre oko 2,5 godine sam po prvi put imala priliku da se sretnem sa groznom bakterijom eserijihijom u mokraci. Tada sam popila antibiotik (naravno uradila sam urinikulturu i antibiogram) i sve je bilo kao rukom odnešeno. Par puta sam onako nasumice uradila urinikulturu i sve je bilo ok…. Do skoro. Prvo mi je izašla groznica na nosu (prvi put u životu) a onda sam počela da osećam i nelagodnost pri mokrenju. Nisam uradila urinikulturu nego sam kupila vašu mešavinu čaja kod bakterija u mokraci za odrasle. Posle korišćenja od JEDNOG DANA osetila sam veliko olakšanje pri mokrenju. Moja drugarica koja je imala problema sa istom bakterijom ,kaže da je kod vas kupila sledeće čajeve i da se izlecila , a ti sastojci su: 2 kutije uvinog caja, 2 kutije domaćeg caja protiv zapaljenja bubrega, 1 kesa ( sta god to znacilo) vranilovke i 1 kesa żdraljike (kokotac). Moje pitanje je da li vi imate te čajeve i da li mi vi preporucujete tu kombinaciju trava? Molim vas da mi odgovorite i pomognete da se resim ove napasti. Hvala unapred i veliki pozdrav!

Poštovana,mi imamo sve čajeve koje navodite,ali  smo sve to spojili u čaj protiv bakterija u mokraći za odrasle.Uz čaj ,koji bi trebalo da bude obavezan u lečenju urinarnih infekcija imamo i palisept kapsule,na bazi bilja.To bi bila idealna kombinacija ,što se nas tiče.

Kliknite ovde ako Vam je pomogao odgovor.
60 drugih found this helpful.

Category: -URINARNI TRAKT

← ———Imam 50 Godina i živim u Beogradu. Pre oko 2,5 godine sam po prvi put imala priliku da se sretnem sa groznom bakterijom eserijihijom u mokraci. Tada sam popila antibiotik (naravno uradila sam urinikulturu i antibiogram) i sve je bilo kao rukom odnešeno. Par puta sam onako nasumice uradila urinikulturu i sve je bilo ok…. Do skoro. Prvo mi je izašla groznica na nosu (prvi put u životu) a onda sam počela da osećam i nelagodnost pri mokrenju. Nisam uradila urinikulturu nego sam kupila vašu mešavinu čaja kod bakterija u mokraci za odrasle. Posle korišćenja od JEDNOG DANA osetila sam veliko olakšanje pri mokrenju. Moja drugarica koja je imala problema sa istom bakterijom ,kaže da je kod vas kupila sledeće čajeve i da se izlecila , a ti sastojci su: 2 kutije uvinog caja, 2 kutije domaćeg caja protiv zapaljenja bubrega, 1 kesa ( sta god to znacilo) vranilovke i 1 kesa żdraljike (kokotac). Moje pitanje je da li vi imate te čajeve i da li mi vi preporucujete tu kombinaciju trava? Molim vas da mi odgovorite i pomognete da se resim ove napasti. Hvala unapred i veliki pozdrav!
This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top