skip to Main Content

———Imam dijagnozu policisticnih jajnika i uz to neredovne cikluse. Pila sam antibebi pilule oko 5 godina i prestala sam sa njima medjutim i dalje imam neredovne cikluse, pa me zanima Vas savet. Koji biste mi caj preporucili iz Vaseg asortimana.

Poštovana, Kod policističnih jajnika preporučujemo upotrebu naše čajne mešavine Calendulae compositum tokom tri meseca u kontinuitetu, potom preporučujemo kontrolu kod ginekologa. Po potrebi, posle mesec dana pauze, možete ponoviti tromesečni ciklus upotrebe čaja. Kod neredovnih ciklusa preporučujemo upotrebu naše Čajne…

Read more

———Postovani, imam hronicni HOB (hronicni opstruktivni bronhitis). Problem mi je otezano iskasljavanje , pa me zanima da li je bolji Vas caj za bronhitis ili plucni caj za islasljavanje? Drugi problemi su- eserihia coli i stafilokokus aureus u cervikalnom i vaginalnom nalazu , popijem antibiotike, bude bolje, zatim dodje kandida… Takodje , nakon intervencije otklanjanaj tumora na dojci, sedam godina imam problem sa, stafolokom aureus u aorelnom delu dojke, zbog cega su, u vise navrata, radjene incizije, pracene terapijama jakim antibioticima. Upale se smire, ali su stafilokoke stalno prisutne. Pijem Vas caj za ublazavanje simptoma kod kandide. Napominjem da u urinu i urinokulturi nikad nemam bakterije i gljivice. Svi drugi nalazi i organi finkcionisu odlicno. Nekako sam u zacaranom krugu borbe sa bakterijama i gljivicama, zbog organizma izmucenim intervencijama i antiboioticima. Jedino u Vase proizvode imam poverenja, pa Vas naljubaznije molim da mi preporucite koliko god cajeva, tinktura i vaginaleta je potrebno.

Poštovana, za olakšavanje iskašljavanja preporučujemo naš Plućni čaj za iskašljavanje: https://www.mocbilja.rs/index.php/proizvod/caj-plucni-za-iskasljavanje/ koji možete koristiti i uz redovnu terapiju za HOB. Učestale infkcije bakterijom Escherichia coli mogu biti znak i pada imuniteta, zato bismo Vam preporučili da u periodu od 4-6…

Read more

——Поштовани, да ли се вагиналете невена или кантариона могу користити у случају појачаног секрета и уколико немам никакве друге тегобе, инфекције нити бактерије. Уредни су ми налази али и даље имам појачан секрет.

Poštovana,vaginalete od kantariona ili nevena se koriste i u preventivi i u lečenju.

Read more

——Pijem vec predugi niz godina kontracepcijske pilule po preporuci ginekologa radi dijagnoze policisticnih jajnika i neredovite(kratke i neobilne) menstruacije,kad god bi se probala skinut sa kontracepcije ne bi dobila ciklus mjeseesecima,mislim da bi ga prirodnim putem imala dvaput godisnje,i naravno javljaju se i druge nuspojave koje se javljaju prestankom sa kontracepcijom-necista koza i masnija kosa koja pojacano otpada.Htjela bi se skinuti sa kontracepcije i probat drzat ciklus pod kontrolom nekim prirodnim putem.Par ljudi mi je preporucilo caj od macine trave/ocajnice, tako sam i naisla na vas jer ga nigdje kod nas u Hrvatskoj ne mogu naci.Da li bi vi mozda preporucili i neku drugu mjesavinu za moj problem.

Poštovana,mi imamo čaj za regulaciju ciklusa,mada je dobra i očajnica,pa mozete probati i sa jednim i sa drugim čajem.

Read more
Back To Top