skip to Main Content

———Шта препоручујете за низак притисак ?Шта препоручујете за анемију ( недостатак гвожђа-хемоглобин добар ) ? Главобоље, успаваност, недостатак снаге ? Које препарате препоручујете, како их купити

Poštovana,protiv niskog pritiska imamo čajnu mešavinu.Kod anemije dajemo čaj od koprive,šarplaninski čaj, kapi od koprive ili melofer-med sa gvoždjem.Preparate možete naručiti  putem ONLINE prodaje preko našeg sajta ili na telefon 013/2517-559.

Read more

———Zanima me da li i kako na krvni pritisak utiče Uvenol (mešavina 46) i Uvin čaj (mešavina 14)? Da li podižu, spuštaju ili eventualno nemaju uticaj na visinu krvnog pritiska? Kakav uticaj imaju na probavni trakt, da li olakšavaju pražnjenje ili „stežu“ stolicu?Mogu li i koliko pomoći prilikom diareje?Koliko dugo se smeju piti ovi čajevi? Da li se smeju piti neprestano, svako jutro po 1 litar za prevenciju upale mokraćnih kanala za paraplegičare koji nemaju kontrolu mokrenja?

---------Poštovani,čajevi 46 i 14 imaju diuretično dejstvo i na taj način mogu snizavati blago pritisak.Možete ih piti oko mesec dana pa onda nedelju dana pauza i tako u krug.Neznatan uticaj na digestivni trakt.

Read more

———Poštovani utvrđeno je da imam edem koštane srži u kuku kao znak avaskularne nekroze ili tranzitorne osteoporoze. Pošto inače patim od slabe cirkulacije i operisala sam vene na obe noge, da li vredi da uzimam kapi za bolju cirkulaciju. Takođe trenutno pijem čaj od listova koprive u količini dve šolje na dan, koji mi jako prija, Koliko dugo mogu da pijem ovaj čaj bez opasnosti da poremtim nivo gvožđa (često sam imala pojačan umor i pospanost, bez dijagnostikovane anemije). Unapred hvala

---------Poštovana,svakako da vredi da uzimate kapi ili čaj za cirkulaciju.Koprivu možete piti  tri meseca ,pa praviti pauzu od nedelju dana.

Read more
Back To Top